U bent bij stap
1 2 3 4 5 6 7 8
Mijn winkelwagentje:
Totaal: € 0,00

Uw zeven zekerheden

Bestelt u iets bij het Amsterdam MuntKantoor? Dan profiteert u altijd van de volgende zekerheden. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestelling.

 1. 1.

  Tevredenheidsgarantie U behoudt alleen de munten waarmee u 100% tevreden bent. Daarbij bepaalt u zelf hoe snel én hoeveel u verzamelt. U kunt namelijk te allen tijde de leveringen van collecties onderbreken of zelf stopzetten. Een brief, e-mail of telefoontje is voldoende.

 2. 2.

  Echtheidsgarantie Het Amsterdams MuntKantoor garandeert u de echtheid van alle munten die u worden toezenden. Vrijwel iedere munt wordt dan ook geleverd met een Echtheidscertificaat waar deze garantie uit blijkt.

 3. 3.

  Kwaliteitsgarantie Als u een zending wordt toegestuurd, wordt deze uitvoerig gecontroleerd door muntexperts. Het Amsterdams MuntKantoor heeft vele jaren ervaring in het versturen van munten, waardoor u uw zendingen altijd in goede staat zou moeten ontvangen. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, levert het Amsterdams MuntKantoor bovendien ook exclusieve verzamelsystemen waarmee u uw munten optimaal kunt bewaren. Heeft u zich ingetekend op een collectie? Dan ontvangt u de bijbehorende toebehoren zelfs geheel gratis.

 4. 4.

  Betalingsgemak Het Amsterdams MuntKantoor verstuurt (bijna) alle munten met een rekening. De organisatie ontvangt uw betaling graag binnen 21 dagen. Bij dure munten wordt soms een vooruitbetaling gevraagd. Veel eenvoudiger is het als u een doorlopende incassomachtiging geeft. U heeft dan geen omkijken meer naar de betaling. Deze wordt geheel automatisch 21 dagen na de verzending geïncasseerd. Dit bespaart het Amsterdams MuntKantoor veel administratieve kosten, die aan u worden teruggeven. U betaalt dan namelijk geen bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten en dus profiteert u van gratis verzending.

 5. 5.

  Privacy en vertrouwen Het verzamelen van kostbare munten is een kwestie van vertrouwen. Het Amsterdams MuntKantoor staat garant voor dit vertrouwen. Dat betekent dat uw persoonlijke gegevens bij hen veilig zijn. Uw gegevens zullen nooit en te nimmer met derden worden gedeeld. Bovendien stelt de organisatie altijd alles in het werk om uw gegevens te beschermen en veilig te houden. Zo wordt voor de websites gewerkt met beveiligingscertificaten die een zeer hoge mate van beveiliging garanderen.

 6. 6.

  Retourgarantie Alle zendingen die u van het Amsterdams MuntKantoor ontvangt, kunt u binnen 21 dagen geheel vrijblijvend retourneren. Het is natuurlijk spijtig als u niet tevreden bent, maar de organisatie stelt verder geen vragen. Ook dát is een kwestie van vertrouwen.

 7. 7.

  Wereldwijd netwerk Niet alleen is het Amsterdams MuntKantoor partner van bijna alle muntuitgevende instanties in de wereld, ook zijn de muntexperts regelmatig in het buitenland te vinden, op zoek naar speciale uitgiftes. Daardoor biedt de organisatie u een zeer uitgebreid assortiment munten. Dankzij de nauwe samenwerking met partners wereldwijd kan het Amsterdams MuntKantoor u bovendien exclusieve collecties aanbieden.

Heeft u een vraag of opmerking over één van de zekerheden die het Amsterdams MuntKantoor u biedt? Of wilt u meer weten over de service die u krijgt? Neem dan alstublieft contact op met de klantenservice.